Wijnproeverijen

Graag organiseer ik voor u een proeverij. Thuis of op een andere door u gekozen locatie in Noord-Holland. Ook is het mogelijk om een proeverij te organiseren voor bijvoorbeeld een teamuitje.

Onderstaand ziet u een aantal thema’s, maar natuurlijk is een proeverij op maat gemaakt ook mogelijk.

De proeverijen worden door mij geheel verzorgd en vinden in een ontspannen sfeer plaats. Naast natuurlijk de wijnen neem ik ook de glazen en spitons (om eventueel wijn uit te spugen) mee. Tussen het proeven door is er stokbrood en water om de smaak te neutraliseren. De gastheer of-vrouw verzorgt eventueel zelf andere hapjes. Afhankelijk van de ruimte neem ik een beamer mee voor een uitgebreide presentatie.

U proeft 7 wijnen, waaronder altijd 1 “bubbel”.

Duur : ongeveer 2 uur.

Kosten:

  • Groepen t/m 10 personen: €200,-
  • Groepen van 11 t/m 15 personen: €300,-
  • Groepen van 16 t/m 20 personen: €400,-
  • Groepen boven de 20 personen: prijs in overleg
  • Binnen 25 km vanaf Koog aan de Zaan reken ik geen reiskosten. Daarbuiten reken ik € 0,19 per kilometer. De afstand wordt bepaald met Google Maps.
  • Eventuele parkeerkosten worden achteraf verrekend

U zorgt voor een ruimte en een gezellige groep familie, vrienden, vriendinnen of collega’s. Ik zorg voor de rest.

Frankrijk

Bourgonië, Bordeaux, de Provence, zomaar wat wijngebieden in Frankrijk. Tijdens deze proeverij zullen we een aantal gebieden “bezoeken” en proeven van al het mooie dat Frankrijk ons te bieden heeft.

Meer informatie

Italië

Italië, het land van Barolo, Chianti, Soave en vele andere mooie wijnen. In deze proeverij leert u er een aantal van kennen.

Meer informatie

Spanje

Het Spaanse temperament! Je komt het tegen in de wijnen. Natuurlijk heeft Spanje ook zijn zachte kanten. Ook die zullen we ontdekken tijdens deze proeverij.

Meer informatie

Duitsland & Oostenrijk

Van Riesling tot Spätburgunder, van Grüner Veltliner tot Blaufränkisch, er is zoveel moois te ontdekken in Duitsland en Oostenrijk. We gaan het mee maken tijdens deze proeverij!

Meer informatie

Nieuwe wereld

Zuid-Afrika, Australie, Argentinië, het zijn voorbeelden van wijnlanden die we rekenen tot “De Nieuwe Wereld”. Ook in deze landen weten ze wat wijn maken is!  Tijdens deze proeverij zullen we een aantal van deze landen bezoeken en genieten van al het moois wat ze ons te bieden hebben.

Meer informatie

Op maat

Met een wijnproeverij op maat bepalen wij in overleg met u welke wijn en eventuele hapjes er geserveerd worden. Laat de wijnproeverij volledig naar uw wens zijn!

Meer informatie

Comments are closed.

Bel direct