Bezorgen

Uw bestelling wordt bij een adres naar keuze afgeleverd. Het is ook mogelijk om uw bestelling op te halen bij Casa del Gallo. Op deze pagina leest u informatie over het bezorgen en verzenden van bestellingen.

 

Bezorging van uw bestelling

Uw bestelling wordt geleverd door PostNL. Wij maken gebruik van dozen welke speciaal bedoeld zijn voor het verzenden van flessen. Al onze verzendingen zijn verzekerd. Bij schade van uw bestelling (veroorzaakt door PostNL), kunt u daar melding van maken bij PostNL en contact opnemen met onze klantenservice. Zodra u bestelling is aangeboden bij PostNL, ontvangt u een Track & Trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen. Wanneer u op moment van afleveren niet thuis bent, wordt de zending de volgende dag nogmaals bij u aangeboden. Heeft u verdere wensen voor de levering, dan kunt u dit aangeven in het opmerkingen veld op de betaalpagina.

 

Bezorgkosten

Kiest u ervoor om uw bestelling af te laten leveren op het door u ingevoerde adres, dan rekenen wij hier € 6,95 inclusief btw voor.

 

Afhalen

Bij Casa del Gallo is het mogelijk om uw bestelling af te halen. Dit kunt u aangeven op de betaalpagina. Voor het afhalen van een bestelling, brengen wij geen extra kosten in rekening. Wanneer u uw bestelling plaatst en wij de betaling ontvangen hebben, kunt u uw bestelling de volgende werkdag ophalen. Uiteraard is het mogelijk om een afhaalmoment met ons in te plannen. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

Comments are closed.

Bel direct