Even voorstellen

Wijn heeft al vele jaren mijn interesse. Echt kennis van wijn had ik niet. Zoals zoveel mensen stond ook ik altijd bij de wijnschappen in de supermarkt en liet mijn ogen over de vele flessen wit, rood en rosé gaan. Met als gevolg dat ik dan thuis ontdekte dat ik toch niet zo’n hele lekkere wijn mee genomen had als ik eigenlijk had verwacht en gehoopt. Dit moest anders!

In 2017 ben ik wijncursussen bij Het Wijninstituut gaan volgen. Ik heb toen SDEN 2 en 3 gehaald omdat ik meer over deze boeiende drank wilde weten. Dit smaakte naar meer! Omdat mijn hunkering naar nog meer kennis nog niet was gestild, ben ik in 2018 gestart met de opleiding voor Vinoloog bij de Wijnacademie. Een fantastische opleiding, waar ik pas echt heb leren proeven en genieten van een goed glas wijn. Daarnaast heb ik veel kennis opgedaan over wijn en alles wat daar mee te maken heeft. In maart 2020 ben ik geslaagd voor mijn diploma. Nu wil ik graag mijn kennis met u delen zodat ook u straks echt kunt genieten van een mooie fles wijn. Ik verzorg graag een proeverij bij u thuis of op een andere locatie.

In het dagelijks leven ben ik (stage)docent op een Praktijkschool in Zaandam. Ik ben dus gewend om met groepen mensen om te gaan en om kennis over te brengen. Echter: op een ongedwongen manier in een prettige sfeer!

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op!

Comments are closed.

Bel direct