Retourneren

Casa del Gallo zet zich voor 100% in voor wat betreft de kwaliteit van de wijnen en de service naar onze klanten. Toch kan het voorkomen dat u niet geheel tevreden bent met een bestelling. U heeft in dat geval het recht om uw bestelling te retourneren. Op deze pagina leest u hoe u een bestelling kunt retourneren.

De kosten voor het retouren van producten komen voor rekening van de consument.

 

14 dagen herroepingsrecht

Conform de Nederlandse regelgeving, heeft u als consument het recht om uw bestelling zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen te retourneren. Deze termijn gaat in op de dag dat u uw bestelling ontvangen heeft.

 

Gebruik maken van het herroepingsrecht

Retourzendingen dienen in originele staat en verpakking (zo redelijkerwijs mogelijk) aan ons retour gezonden te worden. U dient dan ook zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking wanneer u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dan kunt u een mail sturen voor herroeping gebruiken naar info@casadelgallo.nl. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Vermeld in uw mail de volgende gegevens:

  • Naam
  • Bestelnummer
  • Product dat u retourneert
  • Reden van retourneren

 

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt, dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd wanneer u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de wijnflessen die het gevolg is van het gebruik van de wijnflessen, dat verder gaat dan nodig is om te beoordelen of u de wijnflessen wilt houden.

 

Adres voor retourzendingen

Wanneer u (een deel van) uw bestelling retourneert, dan kunt u deze verzenden naar onderstaand adres.

Casa del Gallo
Knosterveld 12
1541 SW Koog aan de Zaan
Nederland

 

Comments are closed.

Bel direct